Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2007

Πρεμιέρα στο Βόλεϊ!!!!

Ξεκίνησε χθες το Πρωτάθλημα Βόλεϊ Α Κατηγορίας. Στους 4 ψεσινούς αγώνες σημειώθηκαν αρκετές εκπλήξεις αλλά και δόθηκαν πολλές υποσχέσεις για ένα καλό πρωτάθλημα φέτος. Στο ντέρμπι της μέρας η Ομόνοια κέρδισε εκτός έδρας τον αιώνιο αντίπαλό και συμπολίτη της ΑΠΟΕΛ με 1-3 σετ. Την έκπληξη της αγωνιστικής πέτυχε η Νέα Σαλαμίνα η οποία κέρδισε εκτός έδρας με 1-3 σετ τον Chloe's Παφιακό. Η Νέα Σαλαμίνα η οποία ήταν ένα από τα φαβορί για τον υποβιβασμό φαίνεται πως μετά της επιστροφή του κύριου Κωνσταντίνου επέστρεψε στο παλιό καλό της εαυτό. Με το δεξί ξεκίνησε η πρωταθλήτρια Quality Ανόρθωση η οποία κέρδισε στο Θεμιστόκλειο την ΕΝΠ με 3-1 σετ και ξεκίνησε νικηφόρα την προσπάθεια για υπεράσπιση του τίτλου. Στον 4ο και τελευταίο αγώνα η νεοφώτιστη Αναγέννηση Δερύνειας κέρδισε στο κλειστό της Δερύνειας την Ολυμπιάδα Νεάπολης με 3-0 σετ και ξεκίνησε με το δεξί τη προσπάθεια που θα κάνει για να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία. Χαρακτηριστικό του αγώνα Αναγέννηση - Ολυμπιάδα είναι το γεγονός ότι στη σύνθεση αλλά και στο πάγκο των 2 ομάδων υπήρχαν μόνο Κύπριοι πετοσφαιριστές εκ των οποίων αρκετοί ήταν νεαροί ηλικίας 17-22. Η αγωνιστική ολοκληρώνετε απόψε με την αναμέτρηση Διόνυσος-ΑΕΚ Καραβά

Τα χθεσινά αποτελέσματα:

Αναγέννηση Δερύνειας - Ολυμπιάδα Νεάπολης 3-0
Chloe's Παφιακός - Νέα Σαλαμίνα 1-3
ΑΠΟΕΛ - In-Lander Ομόνοια 1-3
Quality Ανόρθωση - ΕΝΠ 3-1

Απόψε:

Διόνυσος - ΑΕΚ Καραβά

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Agapite mou file,

i salamina den itan pote ipopsifia gia ipovivasmo. Einai kai paramenei i Vasilissa tou Volley kai tha parei to protathlima fetos.

Kai i kaliteri athlitiki istoselida einai to http://www.24sports.com.cy

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
anonym_cy3 είπε...

Όσο για τη Νέα Σαλαμίνα λυπάμε που θα σου το πω όμως είναι το 3ο φαβορί για τον υποβιβασμό μετά τις Αναγέννηση και Ολυμπιάδα καθώς η περσινή της βαθμολογία(8η από τις 9) ήταν μια τον χειρότερο χρόνων της.